Izrada B2B portala

B2B portal / internet prodavnica će vam pomoći da olakšate poslovanje sa postojećim i novim poslovnim partnerima. Najveća prednost B2B portala je što automatizuje proces poručivanja i slanja robe, čime se smanjuje potreba za velikim brojem zaposlenih, smanjuje mogućnost ljudske greške i znatno ubrzava rad.
Više o izradi B2B portala

Izrada web aplikacija

Izrada web aplikacija se ne svodi samo na pronalaženje programera ili freelancera koji će da napravi kod, izrada aplikacije obuhvata više stvari koje se moraju dobro uklopiti da bi aplikacija bila dobra, a to su: Izrada koncepta koji treba da šematski da prikaže ključne segmente i funkcionalnosti, UI / UX  - dizajniranje i kodirnje korisničkog interfejsa koji je jednostavan i prijatan za korišćenje, kodiranje funkcionalnosti i kreiranje poslovnih izveštaja (BI).
Više o izradi web aplikacija

Dizajn i izrada MVP-a (minimalne verzije proizvoda)

MVP pristup u razvoju softvera je tehnika koja se koristi za pravljenje aplikacije sa dovoljno funkcija da bi proizvod mogli da ga koriste prvi korisnici. Ovaj pristup omogućava da se bez previše vremena dobiju povratne informacije korisnika, koje omogućavaju bolje planiranje daljeg razvoja aplikacije.
Uobičajena greška za startape je tendencija da se grade proizvodi zasnovani na pretpostavkama, i 42% propalih firmi, su propale iz nedostatka potrebe tržišta za njihovim proizvodima. Ova statistika naglašava vitalnu ulogu MVP-a u ublažavanju takvih rizika – pruža opipljivu verziju proizvoda za stvarne korisnike, čije povratne informacije mogu biti od ključnog značaja za usavršavanje proizvoda.

Projektovanje, dizajn i izrada SaaS aplikacija

Sa razvojem Cloud tehnologije, stvoreno je savršeno okruženje za razvoj softvera kao usluge (SaaS). SaaS aplikacija omogućava korisnicima da umesto da razvijaju svoju aplikaciju, plate mesečni paket za korišćenje aplikacije, a njoj mogu pristupati jednostavno preko web browsera.
Iz ugla korisnika - SaaS aplikacija omogućava firmi da uz mnogo manje vremena i ulaganja u razvoj i održavanje, dobiju aplikaciju koja potpomaže njihov timski rad i rešava određene poslovne probleme.
Iz ugla vlasnika SaaS aplikacije - SaaS aplikacija omogućava brzo otvaranje novih naloga, manje vremena je potrebno za adaptaciju specifičnim poslovnim potrebama, automatizovanu naplatu.
Novi trendovi pokazuju da se aplikacije sve više iznamjuju a ne kupuju!