Putem web portala se svakoga dana objavljuje na hiljade članaka, tako da ozbiljan web portal mora imati savršen ambijent za unos, pretragu i modifikovanje tako velikog broja članaka i fotografija.

Pored odličnog softverskog rešenja, web portal zahteva i dobro osmišljeno serversko/hoosting rešenje može da isporuči veliki broj pregleda u deliću sekunde, ali i da bude izuzetno bezbedan jer će se vrlo brzo naći na meti hakerskih napada!

Mi od 2005. godine svakodnevno unapređujemo našu platformu za web portale koja bi zadovoljila raznolike poslovne potrebe, bila jednostavna za upotrebu i neverovatno brza i stabilna u radu.

Naš glavni cilj je da vam da uz što manja startna ulaganja pomognemo da unapredite poslovanje i obezbedimo brzu tehničku podršku za nove izazove.

Na jednom mestu nudimo kompletnu uslugu izrade web portala koja uključuje analizu, dizajn, razvoj CMS sistema, razvoj specijalno prilagođenog korisničkog interfejsa i opciono razvoj mobilnih aplikacija - time želimo da izgradimo čvrst i stabilan partnerski odnos.

Tipovi portala koje smo do sada realizovali
  • Portal za internet prodaju
  • News portal
  • Portal za nekretnine
  • Portal za turističke agencije
  • Portal za prodaju auto delova
  • Oglasni portal

Zašto nas odabrati ?

Pouzdana CMS platforma
Svako ozbiljno tehničko rešenje pravimo na custom CMS platformi koju razvijamo i unapređujemo već 19 godina. Ona obezbeđuje maksimalnu sigurnost podataka i radi neverovatno brzo sa ogromnim bazama i simultanim korisnicima!

Stranice se otvaraju u deliću sekunde
Obzirom da su korisnici sve više frustrirani, brzina otvaranja stranica je postala jedna od najvažnijih odlika uspešnih portala! Koristeći najnaprednije metode, omogućavamo izuzetno brz prikaz sadržaja korisnicima!

Jednostavno za upotrebu
Kompletan CMS kao i file management su maksimalno uprošćeni i omogućavaju brzu i laku manipulaiciju administratorima i korisnicima.

Rešenje koje se može nadograđivati
Najvažnija stvar kada razmišljate o velikom projektu je da se to rešenje može nadograđivati i da novac i trud koji uložite nije bio uzalud! Ova platforma omogućava baš to - ona je modularno rešenje koje se lako može nadograđivati novim komponentama i novim funkcionalnostima

Prilagođeno svim uređajima
Korisnički interfejs portala prilagođavamo svim uređajima (desktop, laptop, tablet računarima i mobilnim telefonima)

Niži troškovi
Zbog toga što imamo već razvijene razne module, troškovi integracije su dosta niži što samim tim obezbeđuje nižu finalnu cenu kao i brzo puštanje u rad modula

Monetizacija
Obzirom da posao verovatno započinjete zbog zarade, posebnu pažnju ćemo posvetiti postavljanju reklama/banera na prave pozicije kao i praćenje broja prikaza i klikova svakog banera!

Iskusan i stabilan tim
Mi smo mali ali veoma iskusan tim. Zajedno smo realizovali preko 500 projekata a naš najveći uspeh je to što naši klijenti vremenom postaju naši prijatelji!

Najbolja tehnička podrška
Ovo je možda glavni razlog zašto nikada nismo izgubili klijenta! Uvek se trudimo da obezbedimo najbržu tehničku podršku i da vaše nove ideje sprovedemo u delo u najkraćem roku!

Garancija kvaliteta
Za svako custom rešenje koje isporučimo garantujemo da će raditi stabilno i pouzdano!

Kompletna usluga na jednom mestu
Sa nama rešavate sve, od planiranja projekta, preko grafičkog i web dizajna, sistem administracije do održavanja i oglašavanja.

Reference
Do sada smo projektovali i realizovali veliki broj internet portala raznih namena koji omogućavaju brzu i laku objavu informacija u realnom vremenu. Pogledajte naše reference u ovoj oblasti.

Explicit vam pruža najkompletnije rešenje za multimedijalne platforme - kontaktirajte nas za sva pitanja ili zakažite prezentaciju