Lako je prodavati proizvode, kada ih samo vi prodajete a ljudi imaju novac i potrebu da ih kupe. Medjutim u praksi je to retka situacija i potrebno je dobro analizirati potrebe ciljnih grupa, napraviti kvalitetan dizajn i organizovano promovisati proizvode. Mi možemo pomoći povećanje prodaje kroz nekoliko usluga:

Unapređenje funkcionalnosti, dizajna i optimizacija za konverzije

Analiziraćemo postojeću situaciju, definisaćemo šta sve dovodi ljude na sajt, šta ih sprečava da obave kupovinu i na kraju šta pomaže da se odluče za kupovinu. Iako je sve to vrlo jednostavno, u praksi zahteva vreme i traži stalna unapređenja. Ovu uslugu često vodimo kao održavanje sajta, gde svakog meseca iskoristimo po nekoliko sati od paketa održavanja da unapredimo dizajn i po neku funkcionalnost.

SEO - optimizacija za pretraživače

SEO optimizacija za pretraživače treba da obezbedi da budete što bolje rangirani na Google pretragama kad neko traži određenu ključnu reč. Optimizacija za pretraživače se radi isključivo po preporukama Google-a, imajući u vidu najnovije izmene u algoritmu funkcionisanja Google pretraživača. Ovo se vodi kao odvojena usluga obzirom da oduzima najviše vremena i najčešće je kombinujemo sa plaćenim oglašavanjem.
Više o optimizaciji za pretraživače

Plaćeno oglašavanje

Mi se bavimo samo Google plaćenim oglašavanjem, iako se proizvodi često oglašavaju i na Instargam-u, Facebooku- iil TikTok-u. 
Google oglasi su moćan alat za preduzeća koja žele da na brzinu povećaju svoje prisustvo i prodaju. Da biste zaista imali koristi od Google Ads-a, neophodno je razumeti kako da efikasno koristite ovu platformu. Mi ćemo vas provesti kroz ključne korake kako biste bili sigurni da se vaši budžeti koriste na najbolji mogući način i generišu prodaju.

Bezbednost sistema i tehnička podrška

Iako je custom tehničko rešenje koje nudimo daleko bezbednije od open-source softvera, hakeri i virusi postaju sve snalažljiviji, a sa time je i bezbednost sistema i podataka postala veoma bitna stvar. U okviru održavanja imamo pakete koji obezbeđuju redovne updat-e sistema i backup-e na eksterne lokacije, što je bitno zbog sve češćih napada virusa koji kriptuju fajlove i gde jedino ovaj tip backupa može pomoći.
Možemo se pohvaliti time što imamo mali i posvećen tim, nudimo kvalitetna rešenja i pružamo dugoročnu i pouzdanu podršku.
Više o podršci